Brasiliens træner: Vi kunne have scoret syv-otte mål

Brasilien er videre til 1/8-finalerne efter en 4-1-sejr over Cameroun ved VM i fodbold, og selvom sydamerikanerne i perioder havde problemer, så er landstræneren positiv.

- Jeg kunne godt lide den måde, holdet spillede på. Der var nogle op- og nedture, hvilket er normalt, og nogle gange mistede vi bolden på midtbanen, hvilket gjorde os nervøse, siger Luiz Felipe Scolari ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Brasilianerne havde ligesom i de første gruppekampe mod Mexico og Kroatien svært ved indfri de høje forventninger, som mange fodboldfans har haft til værtsnationen.

Stjerneangriberen Neymar var mandag aften stort set ene om at true Camerouns mål, og han scorede to gange. Men Scolari er fortrøstningsfuld forud for finalerunderne.

- Selvom vi havde problemer, så kunne vi have scoret syv eller otte gange og indkasseret et par mål mere. Vi har igen forbedret os, og til næste kamp skulle vi gerne forbedre os lidt mere, siger Brasiliens landstræner.

Neymar og co. skal møde Chile i 1/8-finalerne. Mexico slog mandag Kroatien 3-1 og skal møde Holland i næste runde ved VM.

/ritzau/

 

Dagens Gossip