Bremen om Vestergaard: Ikke købt til videresalg

Den danske fodboldspiller Jannik Vestergaard fra Werder Bremen er på ønskelisten i Everton.

Det skriver den tyske avis Bild.

Ifølge avisen har Evertons sportslige ledelse holdt øje med den danske U21-landsholdsspiller gennem lang tid, og interessen skulle kun være øget.

Werder Bremen købte danskeren hos bundesligakonkurrenten Hoffenheim i januars transfervindue, og ifølge klubbens direktør, Thomas Eichin, er Jannik Vestergaard ikke til salg.

- Jannik er en interessant spiller i England. Men det interesserer mig ikke. Vi har ikke købt ham for hurtigt at sælge ham videre, siger Thomas Eichin til avisen.

Danskeren har imponeret i Werder Bremens forsvar, hvor han hurtigt har taget kommandoen.

Bild mener at vide, at selv om Everton ikke har givet bud på den danske forsvarsspiller, skulle englænderne være interesseret i at betale mellem 8 og 10 millioner euro - mellem 60 og 75 millioner kroner - for Jannik Vestergaard.

Avisen konstaterer også, at et videresalg vil være en gevaldig ørefigen til Hoffenheim, som i januar solgte Vestergaard til Werder Bremen for knapt 19 millioner kroner.

For få uger siden solgte Werder Bremen den 20-årige angriber Davie Selke til RB Leipzig for mellem 60 og 75 millioner kroner. Han begynder i Leipzig efter sommerferien. Ham havde Werder Bremen kun betalt rundt regnet 375.000 kroner for i Hoffenheim i 2013.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip