Britisk kvinde død efter edderkoppebid i hjemmet

For en måned siden blev 60-årige britiske Pat Gough-Irwin bidt i fingerspidsen af Englands mest giftige edderkop, som går under navnet ‘Den Falske Enke”.

Kvinden fik ellers at vide, at hun ville komme sig over biddet. Men smerten tog til i løbet af ugerne, og i fredags afgik Pat Gough-Irwin ved døden.

Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: Kvinde finder levende edderkop i sin McD-burger

Ifølge den 60-åriges familie fik hun amputeret fingerspidsen på grund af de voldsomme smerter. Men alligevel fortsatte hun med at få det værre og værre.

Den Falske Enke, som er i slægtsfamilie med den mere kendte Sorte Enke, kom i sin tid til England via nogle frugtkasser fra de kanariske øer.

LÆS OGSÅ: Familie fik verdens giftigste edderkop leveret til døren

Viser det sig at være sandt, at edderkoppebiddet kan kobles direkte til Pat Gough-Irwins død, er hun det første dødsoffer for den edderkoppe-art. Andre har mistet bevidstheden af et Falsk Enke-bid, men ingen er - før måske nu - døde af det.

Hospitalet er stadig ved at undersøge den 60-årige kvindes død, og arbejder også ud fra en teori om, at hun udviklede endnu en infektion i kroppen efter edderkoppebiddet.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip