Britney Spears smider kæresten på porten

Skrevet af admin

29/08/2014
Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Heller ikke singlelivet. Og skal man tro Britney Spears selv, er hun da også godt tilfreds med at være tilbage på kødmarkedet, efter hun har smidt David Lucado på porten. - Ahhhh, singlelivet!, skriver den blonde sangerinde på sin Twitter-profil. Hendes talsmand har efterfølgende bekræftet, at Britney atter er single, skriver Billboard. Britney Spears mødte David Lucado, som arbejder for et advokatfirma, gennem fælles bekendte. De to har været en del i vælten den seneste måned, hvor adskillige medier har hævdet, at deres forhold balancerede på randen af et sammenbrud. Da parret dukkede op til overfladen, så de dog lykkeligere ud end nogensinde, og rygterne om krise i forholdet fortog sig. Men nu viser det sig altså, at der var noget om snakken. Spears og Lucado, der nåede at danne par i mere end et år inden amorinerne forsvandt, fandt sammen kort efter at popdronningen brød sin forlovelse med Hollywoodagenten Jason Trawick.Den 32-årige sangerinde er mor til Sean Preston og Jayden James, som hun fik med eksmanden Kevin Fetterline. Newspaq

Dagens topnyheder

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Heller ikke singlelivet. Og skal man tro Britney Spears selv, er hun da også godt tilfreds med at være tilbage på kødmarkedet, efter hun har smidt David Lucado på porten.

- Ahhhh, singlelivet!, skriver den blonde sangerinde på sin Twitter-profil.

Hendes talsmand har efterfølgende bekræftet, at Britney atter er single, skriver Billboard.

Britney Spears mødte David Lucado, som arbejder for et advokatfirma, gennem fælles bekendte. De to har været en del i vælten den seneste måned, hvor adskillige medier har hævdet, at deres forhold balancerede på randen af et sammenbrud.

Da parret dukkede op til overfladen, så de dog lykkeligere ud end nogensinde, og rygterne om krise i forholdet fortog sig. Men nu viser det sig altså, at der var noget om snakken.

Spears og Lucado, der nåede at danne par i mere end et år inden amorinerne forsvandt, fandt sammen kort efter at popdronningen brød sin forlovelse med Hollywoodagenten Jason Trawick.

Den 32-årige sangerinde er mor til Sean Preston og Jayden James, som hun fik med eksmanden Kevin Fetterline.

Newspaq