Britney viser ny flirt frem

Et billede siger som bekendt mere end tusind ord.

Samme ræsonnement er Britney Spears formentlig nået frem til, for nu afslører popstjernen på det sociale billeddelingsmedie Instagram, at hun igen har fundet kærligheden.

Den 32-årige sangerinde gik fra sin forlovede, David Lucado, i august. Det skete i kølvandet på, at han i en lækket video muntrede sig lidt for meget med en anden kvinde.

Men nu tyder meget på, at Spears er videre. Søndag og mandag delte hun to billeder af sin nye flamme, produceren Charlie Ebersol, på Instagram. De storsmilende parfotos er ikke ledsaget af andet end henholdsvis et hjerte og ordene:

- Denne fyr.

Også Ebersol deler sin begejstring for Spears på nettet. Han har ligeledes delt et af billederne med det simple sigende ord:

- Lykke.

Parselfierne kommer få dage efter, at "Toxic"-sangerinden fortalte til magasinet Extra, at der var "en særlig udkåren," selvom "det var meget nyt."

Tidligere har Britney Spears dannet par med sin forhenværende agent Jason Trawick, sangidolet Justin Timberlake og sin egen backup-danser Kevin Federline, som hun har to børn med. Udover ægteskabet med Federline har hun også et lynbryllup med barndomsvennen Jason Alexander bag sig.

Sangerinden var i september måned i Danmark for at promovere sin undertøjslinje "Intimate Britney Spears," som hun har lavet i samarbejde med den danske lingerikæde Change.

Se billederne af det forelskede par her:

http://instagram.com/p/vPIcI-m8Ea/?modal=true

http://instagram.com/p/vKJIAgm8EM/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip