Brødre slår rekord for ældste levende siamesiske tvillinger

For Ronnie og Donnie Galyon har 2014 været et helt specielt år, for de to amerikanske tvillinger kunne nemlig fejre, at de nu er verdens ældste siamesiske tvillinger. Og det gjorde de med en tur til Disney World for nylig. Det skriver Daily Mail.

Den 27. oktober fyldte tvillingerne 63 år, og dagen efter var de indehavere af rekorden som de ældste siamesiske tvillinger, som ellers tilhørte de italienske tvillinger Giacomo og Giovanni Battista Tocci, som blev født i 1877 og blev 63 år.

Udover en festlig tur til Disney World i Florida, inviterede Ronnie og Donnie, som sidder sammen ved hoften, deres familie og venner til vejfest ved deres hjem i Beavercreek nær Dayton, for at fejre rekorden.

Læs også: Verdens ældste nulevende siamesiske tvillinger er tæt på at få deres største ønske opfyldt

- Det er en livslang drøm at slå rekorden, og de to er meget glade for det, siger deres lillebror Jim Gaylon, som deler hus med Ronnie og Donnie og som gav Disney-turen i fødselsdagsgave til sine brødre.

Ronnie og Donnie har fire arme, fire ben og hver deres hjerte og mave. Men de to brødre deler fordøjelsessystem, lysken, endetarm og penis, som Donnie har kontrol over.

Indtil en alder af 39 år optrådte tvillingerne i cirkus og til karnevaller.    

De amerikanske brødre har endnu ikke modtaget deres officielle certifikat fra Guinness Rekordbog, men det skulle være lige om hjørnet. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip