Brøler: sangfugl glemmer tekst under koncert

admin

425 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

Den britiske popsanger Adele har taget verden med storm, efter at hun i 2008 fik sit internationale gennembrud med albummet "19". Siden da har Adele blot fået mere succes, og da sangerinden meldte ud, at hun optrådte i både København og Herning, gik der blot 20 minutter før billetstederne kunne melde udsolgt.

Til trods for at den 28-årige sangfugl efterhånden kan kalde sig en garvet musiker, gik det imidlertid galt for Adele, da hun gav koncert i den portugisiske hovedstad, Lissabon.

Da Adele skulle til at optræde med sit nye nummer "Million Years Ago", glemte hun sangtekstens rækkefølge. I stedet for at synge sangens første vers begyndte popstjernen nemlig at skråle omkvædet.

"Hello"-sangerinden var dog hurtig til at opdage fejltagelsen og til publikums store overraskelse, begyndte Adele at skraldgrine og undskylde.

- Shit, det var de forkerte ord. Shit, shit, shit. Jeg startede med at synge omkvædet i stedet for verset! Undskyld, forklarede Adele under koncerten.

Det er dog ikke første gang, at jazz- og soulsangerinden glemmer teksterne til sine egne sange. Da hun i 2011 gav koncert i den amerikanske by Boston, glemte hun nemlig, hvordan "Chasing Pavements" helt præcist lyder.

Se en video fra Adeles optræden i Lissabon, hvor hun glemmer sangteksten: https://www.youtube.com/watch?v=Ajacq-RJtV4

/ritzau/FOKUS