Brøndby bekræfter forhandlinger med Liverpool om Agger

Daniel Agger kan være på vej tilbage til Brøndby. Efter længere tids spekulationer om den danske landsholdsanførers fremtid, bekræfter Brøndby IF i en fondsbørsmeddelelse, at der er forhandlinger med Liverpool FC og Daniel Agger omkring et skifte til Brøndby.

- Der har i dag været spekulationer i danske og internationale medier om, at Brøndby IF er i dialog med Liverpool FC omkring en transfer af Daniel Agger, skriver Brøndby i meddelelsen.

- Brøndby IF kan bekræfte, at der er dialog med Liverpool FC og Daniel Agger omkring et skifte til Brøndby IF. Såfremt det lykkedes at tilknytte Daniel Agger i løbet af de kommende dage, vil den regnskabsmæssige påvirkning af årets resultat være begrænset, lyder det fra klubben.

I løbet af sommeren har Daniel Agger været rygtet væk fra Liverpool. Forsvarsspilleren har på det seneste døjet med knæproblemer, og Agger har ikke spillet kampe hidtil i sæsonen.

Daniel Agger skiftede fra Brøndby til Liverpool FC i 2006 og har altså haft otte år i den engelske klub.

Sommerens transfervindue lukker med udgangen af denne måned.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip