Brøndby bekræfter forhandlinger med Liverpool om Agger

Daniel Agger kan være på vej tilbage til Brøndby. Efter længere tids spekulationer om den danske landsholdsanførers fremtid, bekræfter Brøndby IF i en fondsbørsmeddelelse, at der er forhandlinger med Liverpool FC og Daniel Agger omkring et skifte til Brøndby.

- Der har i dag været spekulationer i danske og internationale medier om, at Brøndby IF er i dialog med Liverpool FC omkring en transfer af Daniel Agger, skriver Brøndby i meddelelsen.

- Brøndby IF kan bekræfte, at der er dialog med Liverpool FC og Daniel Agger omkring et skifte til Brøndby IF. Såfremt det lykkedes at tilknytte Daniel Agger i løbet af de kommende dage, vil den regnskabsmæssige påvirkning af årets resultat være begrænset, lyder det fra klubben.

I løbet af sommeren har Daniel Agger været rygtet væk fra Liverpool. Forsvarsspilleren har på det seneste døjet med knæproblemer, og Agger har ikke spillet kampe hidtil i sæsonen.

Daniel Agger skiftede fra Brøndby til Liverpool FC i 2006 og har altså haft otte år i den engelske klub.

Sommerens transfervindue lukker med udgangen af denne måned.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip