Brøndby-defensiv: Vi er stærke uanset skader

Som målmand for Brøndby skal man være omstillingsparat og god i sin kommunikation. Siden sin ankomst i klubben har Lukas Hradecky således ageret bageste skanse i et forsvar, der har set meget forskelligt ud fra kamp til kamp.

Senest måtte både Khalid Boulahrouz og Martin Albrechtsen gå ud, inden der var spillet 30 minutter af søndagens udekamp mod Randers FC. Til kampen var der i øvrigt tre udskiftninger i backkæden i forhold til hjemmekampen runden forinden mod AaB.

- Det har en stor betydning, at man ved og kender dem, som spiller foran én. Men alle spillere i truppen er gode, og vi har spillet sammen i seks-syv måneder. Så jeg er helt tryg ved konstellationen til næste kamp, fortæller Hradecky om sine arbejdsvilkår.

- Men det var selvfølgelig en mærkelig situation, at vi skulle udskifte to spillere i forsvaret så tidligt i kampen, siger Lukas Hradecky om kampen mod Randers.

Den eneste konstant i Brøndby-defensiven i forårets første to kampe, ud over Lukas Hradecky, har været den unge back Frederik Holst.

- Det er egentligt ikke så svært at vænne sig til at spille med nye makkere i forsvaret. Vi træner jo sammen alle sammen til dagligt. Selvfølgelig er der nogle aftaler, som vi lige skal klare, når der kommer tre nye ind i forsvaret. Men jeg synes, at vi klarer det fint.

- Som Brøndby-fan behøver man overhovedet ikke at være nervøs forud for de næste kampe. Uanset hvem der er klar og skal spille, er det gode spillere. Der er meget selvtillid i truppen i øjeblikket, fortæller Holst og beroliger klubbens fans yderligere:

- Så vores fans skal bare glæde sig næste kamp, som jeg er sikker på, bliver en kanon oplevelse på Brøndby Stadion.

Kampen, Holst refererer til, er hjemmekampen mod FC Nordsjælland på søndag den 9. marts.

/ritzau/

 

Dagens Gossip