Brøndby-keeper: Jeg kostede et mål mod FCK

Brøndbys målmand, Lukas Hradecky, blev passeret en enkelt gang i søndagens derby mod FC København i Telia Parken.

Målet var nok til en smal FCK-sejr på 1-0, og derfor er Lukas Hradecky både skuffet og selvkritisk, når han evaluerer præstationen.

- Jeg er bitter. Jeg føler, at jeg kostede et mål. Det er ikke en særlig sjov følelse. Det var et godt spark, og den drejede lidt. Det snød mig lidt, men jeg skal have den, siger Lukas Hradecky til klubbens hjemmeside.

Det var FCK-angriberen Bashkim Kadrii, der opportunistisk hamrede til bolden med det samme, han modtog den. Og det snød den finske landsholdskeeper, som generelt var ærgerlig over nederlaget.

- Vi havde det lidt svært. Vi skabte ikke så mange chancer, så det skal vi arbejde med, og så skal målmanden tage de bolde, der kommer, lyder det selvkritisk fra Hradecky.

Daniel Agger gjorde comeback i Brøndby-trøjen med Dario Dumic ved sin side i det centrale forsvar. Begge midterforsvarere fik rosende ord med på vejen fra Brøndby-målmanden.

- Agger bringer en masse rutine ind på holdet, og når han først er spillet endnu bedre ind, skal det nok blive en stor succes. Det er jeg sikker på. Dumic gjorde det også rigtig godt, mener Lukas Hradecky.

Brøndbys næste opgave bliver søndagens udekamp mod Lukas Hradeckys tidligere klub Esbjerg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip