Brøndby må undvære profiler mod Hobro

Der er ikke mange offensive kantspillere i Brøndbys trup. Flere af dem er skadet, så Brøndbys cheftræner Thomas Frank skal finde på alternative løsninger i søndagens udekamp mod oprykkerne fra Hobro.

De tre offensive kantspillere Ferhan Hasani, Alexander Szymanowski og Andrew Hjulsager er ikke med i truppen. Mens Ferhan Hasani sidder over, er de øvrige to profiler ude på grund af skader.

Desuden er den svenske landsholdsangriber Johan Elmander heller ikke med i truppen, da hans far døde af kræft natten til fredag.

Brøndbys bruttotrup på 19 mand tæller derimod 16-årige Rezan Corlu, der kan få debut, hvis han kommer på banen i Hobro søndag aften. En spiller sorteres fra kort før kickoff.

Thomas Frank har også udtaget norske Elba Rashani, som kan bruges flere steder i offensiven. Det samme kan Mikkel Thygesen, Christian Nørgaard, Ariel Nuñez og Simon Makienok.

Så flere spillere burde være i stand til at levere målene, som udeblev i Brøndbys midtugekamp i Europa League-kvalifikationen mod Club Brugge, som vandt med hele 3-0.

/ritzau/

 

Dagens Gossip