Brøndby må undvære profiler mod Hobro

Der er ikke mange offensive kantspillere i Brøndbys trup. Flere af dem er skadet, så Brøndbys cheftræner Thomas Frank skal finde på alternative løsninger i søndagens udekamp mod oprykkerne fra Hobro.

De tre offensive kantspillere Ferhan Hasani, Alexander Szymanowski og Andrew Hjulsager er ikke med i truppen. Mens Ferhan Hasani sidder over, er de øvrige to profiler ude på grund af skader.

Desuden er den svenske landsholdsangriber Johan Elmander heller ikke med i truppen, da hans far døde af kræft natten til fredag.

Brøndbys bruttotrup på 19 mand tæller derimod 16-årige Rezan Corlu, der kan få debut, hvis han kommer på banen i Hobro søndag aften. En spiller sorteres fra kort før kickoff.

Thomas Frank har også udtaget norske Elba Rashani, som kan bruges flere steder i offensiven. Det samme kan Mikkel Thygesen, Christian Nørgaard, Ariel Nuñez og Simon Makienok.

Så flere spillere burde være i stand til at levere målene, som udeblev i Brøndbys midtugekamp i Europa League-kvalifikationen mod Club Brugge, som vandt med hele 3-0.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip