Brøndby sikrer sig argentiners underskrift til 2016

Allerede i slutningen af oktober kunne sportschef Per Rud berette, at Brøndby ønskede at udnytte købsoptionen på Alexander Szymanowski og dermed veksle lejeaftalen til en permanent kontrakt.

Efter et flot efterår med fire mål og to assists i 11 optrædener står det nu klart, at den 25-årige argentiner skal fortsætte med sin udfordrende spillestil, hårde træningsindsats og gode humør i Brøndby frem til sommeren 2016.

Handlen med Recreativo de Huelva er således faldet på plads, og Alexander Szymanowski kan kalde sig for Brøndby-spiller af permanent karakter.

- Alexander har leveret varen fra første fløjt, og vi glæder os over at have sikret en permanent aftale.

- Han er professionel, fokuseret og en god holdkammerat, som ikke kun løfter træningsmiljøet, men også spreder glæde omkring sig, siger Per Rud til klubbens hjemmeside.

- Derudover besidder han nogle individuelle kvaliteter, som kan højne niveauet hos medspillerne og underholdningsværdien for tilskuerne, siger den blågule sportschef og tilføjer:

- Når man lægger det hele sammen med den ukuelige vilje til at udvikle sig, være en del af fællesskabet og tage ansvar, så er der tale om en særdeles interessant "pakke".

- Alexander og Brøndby er et rigtig godt match, og vi glæder os til følge den videre udvikling i det partnerskab.

/ritzau/

 

Dagens Gossip