Brøndby-træner kigger kun på fjerdepladsen

Efter fredagens 3-1-sejr på hjemmebane over bundholdet Sønderjyske har Brøndby nu 42 point på fjerdepladsen i Superligaen, og der er ikke langt op til medaljerne.

Men selv om der kun er tre point op til ærkerivalerne fra FC København på tredjepladsen, så fokuserer Brøndbys cheftræner Thomas Frank udelukkende på fjerdepladsen.

- Kun på fjerdepladsen. Indtil den matematisk er sikret, så begynder vi at kigge efter noget andet. Det er klart, at hvis vi begynder at rykke op ad, og de andre ryger under os, så kan det være, at jeg får svært ved at argumentere for det.

- Det er det eneste, vi fokuserer på. Jeg synes, at vi er på vej i den rigtige retning med holdet, men vi slider med tingene. Det kommer ikke naturligt for os, siger Thomas Frank.

Brøndby-træneren ærgrer sig især over, at det ikke lykkedes for holdet at lukke kampen tidligere.

Sønderjyske havde en stor mulighed for at udligne til 2-2, efter at Brøndby havde været foran 2-0.

- Vi var ikke i total dominans. Men jeg synes, at vi havde kontrol over dem indtil 2-1-målet. Den burde være lukket ved 2-0, og så fik de scoret et flot mål, hvor det så ud som om, at vi leverede skidt forsvarsspil.

- Og så blev vi sgu lidt rystede. Vi smed bolden væk. Jeg ved ikke lige hvorfor. Det skal man nok være psykolog for at finde ud af. Det er ikke første gang i fodboldhistorien, at det sker.

- Jeg synes, at vi fik lidt bid igen senere i anden halvleg, og vi scorede til 3-1 og lukkede en kamp, som vi skulle vinde, fastslår Thomas Frank.

/ritzau/

 

Dagens Gossip