Brøndby-træner: Så forskellen på de to hold

Efter tre års fravær var Brøndby tilbage i Europa, men gensynet med Europa League-kvalifikationen blev ikke lige så sjov som håbet.

De blå-gule fik en hård lodtrækning i form af Club Brugge, og belgierne skulle vise sig at være at grimt bekendtskab.

I sidste uge tabte Brøndby 0-3 i Belgien, og torsdag aften fulgte danskerne så op med at tabe 0-2 på hjemmebane. Et samlet nederlag på 0-5 til de belgiske favoritter gør ondt på træner Thomas Frank.

- Vi spillede 40 gode minutter i første halvleg, men derefter kunne man se forskellen på de to hold. Brugge er et kvalitetshold med mange dygtige spillere på internationalt niveau, siger Frank.

- Det kunne man se ved deres 1-0-scoring på frispark. Derefter viste vi desværre, at vi manglede kvaliteter i visse momenter, da det var en fejl, som gav dem 2-0-målet.

Nede med samlet 0-5 ved pausen blev anden halvleg noget sløv, men Frank glæder sig dog over, at hans spillere kæmpede videre.

- Spillerne arbejdede hårdt i anden halvleg under svære betingelser. Når man er bagud samlet 0-5 ved pausen, er det nemt at falde sammen, men drengene arbejdede hårdt videre, siger træneren.

- Over de to kampe var Brugge bestemt et bedre hold end os. Man kan intet sige, når man taber 0-5. Men vi fik noget værdifuld erfaring, som vi kan tage med os videre.

Brøndby er med nederlaget ude af de europæiske turneringer for denne gang.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip