Brøndby-træner: Så forskellen på de to hold

Efter tre års fravær var Brøndby tilbage i Europa, men gensynet med Europa League-kvalifikationen blev ikke lige så sjov som håbet.

De blå-gule fik en hård lodtrækning i form af Club Brugge, og belgierne skulle vise sig at være at grimt bekendtskab.

I sidste uge tabte Brøndby 0-3 i Belgien, og torsdag aften fulgte danskerne så op med at tabe 0-2 på hjemmebane. Et samlet nederlag på 0-5 til de belgiske favoritter gør ondt på træner Thomas Frank.

- Vi spillede 40 gode minutter i første halvleg, men derefter kunne man se forskellen på de to hold. Brugge er et kvalitetshold med mange dygtige spillere på internationalt niveau, siger Frank.

- Det kunne man se ved deres 1-0-scoring på frispark. Derefter viste vi desværre, at vi manglede kvaliteter i visse momenter, da det var en fejl, som gav dem 2-0-målet.

Nede med samlet 0-5 ved pausen blev anden halvleg noget sløv, men Frank glæder sig dog over, at hans spillere kæmpede videre.

- Spillerne arbejdede hårdt i anden halvleg under svære betingelser. Når man er bagud samlet 0-5 ved pausen, er det nemt at falde sammen, men drengene arbejdede hårdt videre, siger træneren.

- Over de to kampe var Brugge bestemt et bedre hold end os. Man kan intet sige, når man taber 0-5. Men vi fik noget værdifuld erfaring, som vi kan tage med os videre.

Brøndby er med nederlaget ude af de europæiske turneringer for denne gang.

/ritzau/

 

Dagens Gossip