Brøndbyfans er alligevel velkomne i Sønderjyske

Brøndbys fans kan alligevel få lov til at overvære søndagens udekamp mod Sønderjyske i Alka Superligaen.

Et møde tirsdag mellem klubbernes sikkerhedsansvarlige mundede ud i en løsning, der kan forbedre sikkerheden i udebaneafsnittet.

- Vi har fundet frem til en gangbar løsning med nogle justeringer i udebaneafsnittet, som gør, at vi forventer at gå tilbage til normaliteten i morgen (onsdag, red) og åbne billetsalget, siger Sønderjyske-direktør Klaus B. Rasmussen til TV2 Sport.

Sønderjyske suspenderede ellers billetsalget i torsdag, efter Brøndby havde stillet en række krav til sikkerhedsforholdene.

Nu har Sønderjyske alligevel valgt at imødekomme nogle af Brøndbys ønsker.

- Det er blandt andet i forhold til nogle ting, der har været afgørende for Brøndby - at der kommer et ekstra sikkerhedsnet op i udebaneafsnittet, og at det er mere fintmasket. Og så øger vi sikkerheden i forhold til kontrol, siger Klaus B. Rasmussen.

Brøndbys fans har gentagne gange i denne sæson været impliceret i uheldige episoder med kast af diverse genstande mod spillerne på banen. Blandt andet i forbindelse med en pokalkamp mod netop Sønderjyske i Haderslev i begyndelsen af marts.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip