Brøndbytræner gør modstanderen til favorit

Fodboldspillerne fra Brøndby skal spille op til deres bedste, hvis de skal gøre sig håb om et godt resultat mod Hertha Berlin torsdag aften.

Det erkender Brøndbys tyske træner Alexander Zorniger i en artikel på Brøndbys egen hjemmeside.

Han kalder modstanderen i tredje runde af kvalifikationen til Europa League for et stærkt internationalt hold, der hører til i den bedste halvdel af Bundesligaen.

- Det taler til vores fordel, at de ikke er kommet i gang med Bundesligaen endnu, men det er altså et mandskab, som spillede med i toppen af Bundesligaen i sidste sæson.

- De har spillere, der er så dygtige, at selv om de stadig er i gang med at fintune truppen til den kommende sæson, så skal vores spillere spille op til deres bedste for at spille med, siger Alexander Zorniger.

Han understreger dog også, at Brøndbys spillere har tanket selvtillid i holdets seneste kampe. Den selvtillid kan spillerne tage med til kampen i Berlin torsdag aften.

- Vi har brugt de sidste par dage på at restituere efter kampene mod Hibernian og Silkeborg, som begge sled på spillerne. Som altid skal vi ud at spille vores eget spil, siger træneren.

- Vi tror på hinanden og på systemet, selv om modstanderen er et bundesligahold, som på papiret er stærkere end os, siger han.

Brøndby har vundet sine to første kampe i Superligaen i den nye sæson. Først en hjemmesejr på 4-0 over Esbjerg og senest vandt holdet 2-0 i Silkeborg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip