Brud i De unge mødre: - Vi elsker ikke hinanden mere

Natascha Linea og Bent Flink, der er kendt fra reportageserien De unge mødre, har været så gruelig meget igennem, siden de blev forældre til lille Lia sidste år.

Og nu har endnu en dårlig nyhed ramt det hårdprøvede forældrepar fra Fyn, der sammen har den ni måneder gamle datter Lia. De meddeler nemlig, at de ikke længere er et par, og drømmen om den ønskede kernefamilie er gået i stykker, skriver Realityportalen.

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Baby skal fjernes - "mor er ikke klog nok"

- Vi tænkte først og fremmest på Lia. Hun skal hellere have to glade forældre hver for sig end to sure forældre sammen. Vi elsker ikke hinanden længere, og vi er vokset fra hinanden, siger Natascha Linea til Realityportalen.dk.  

Bent har ikke lyst til at kommentere yderligere på sagen, han håber bare, at han kan få set Lia mest muligt. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Tidligere i år flyttede parret i hus på Fyn, men nu er Bent flyttet ud. Natascha Linea bliver boende sammen med Lia i huset. Det er planen, at Bent skal være sammen med Lia hveranden weekend.

Natascha Linea og Bent fik en hård start på livet som forældre, idet deres datter blev tvangsfjernet få dage efter fødslen, fordi kommunen vurderede, at de ikke var egnede som forældre. Derefter fulgte en lang kamp for at få datteren tilbage, hvilket lykkedes efter knap fem måneder.  

 

Dagens Gossip