Brudgom donerer fest til fattige børn: Brylluppet blev aflyst

Phil Laboon skulle egentlig have været gift, når denne weekend er ovre.

Men sådan gik det ikke. Forlovelsen blev brudt, før brylluppet skulle have stået mellem Phil Laboon og hans hjertenskære.

LÆS OGSÅ: Helte-video går viralt: Mike redder 10 baby-ænder fra kloak

Men hele den store bryllupdceremoni var allerede blevet forudbetalt, så nu skulle ungkarlen tænke hurtigt. Han besluttede, at pengene skulle gå til et godt formål.

Det skriver Huffington Post.

Bryllupsreceptionen, som skulle have været afholdt på et hotel i morgen, søndag, havde kostet omkring 100.000 kroner.
I stedet valgte han at afholde et velgørenhedsarrangement, for at samle penge ind til nonprofit-organisationen “Surgicorps International”, som sørger for operationer og lægetjek til børn i nød.

Organisationen har udført over 4000 operationer i 18 forskellige lande, siden den blev stiftet i 1994.

- Jeg giver ham al den credit, der findes i verden, for at vende sin meget lidt ideelle situation på hovedet og gøre det til en omstændighed, hvor han virkelig kan give noget tilbage, siger Jack Demos, som har stiftet Surgicorps International, til Trib Total Media.

LÆS OGSÅ: Asylansøgere måtte flygte fra brændende kro: Sådan beroligede danskere de skræmte børn

Phil Laboon håber, at kunne samle mindst 280.000 kroner ind på billetsalget til event’et. Arrangementet er allerede totalt udsolgt, og på selve aftenen vil der bliver samlet endnu flere penge ind til Surgicorps International.

- Den slags sker jo, siger den forsmåede næsten-brudgom på hjemmesiden for selve arrangementet,

- Men intet, som jeg oplever, vil nogensinde kunne måle sig med de forhindringer, disse børn skal igennem hver eneste dag i deres liv.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip