Brystbombe forsvarer datterens dyre-navn

Kendisser har det med at tænke ud af boksen, når de skal navngive deres børn.

Det er den tidligere model og tv-personlighed Katie Price et levende bevis på. Hun blev for nylig mor til sit femte barn, som har fået navnet Bunny (engelsk for kanin, red.).

- Blød, sød, dejlig, unik, men mest af alt sjov. Nogle vil sige, at disse ord beskriver mig, men min lille pige er alt dette og minder mig om en kanin, skriver den 36-årige mor til fem i sin faste klumme i magasinet Now.

- Bunny er et gammeldags navn, og jeg elsker det. Nogle vil måske latterliggøre vores valg, mens andre elsker det. Ærlig talt er jeg ret ligeglad, skriver Price videre.

Med en syvårig datter ved navn Princess Tiaamii Crystal Esther var det svært for Katie Price og hendes mand, Kieran Hayler, at finde et navn af samme kaliber til den nyfødte. Inden valget faldt på Bunny, overvejede de nybagte forældre således Lady, Disney, Precious, Bambi, Peggy og Dutchess Kate.

- Jeg ville gerne have kaldt hende Dutchess Kate eller blot Dutchess, men Kieran kunne ikke lide navnet, så derfor endte vi med Bunny, forklarer Price.

Katie Price har datteren Princess med sin eksmand, Peter Andre, der for nylig fortalte Magic FM, at deres datter hader sit navn.

- Hun fortalte mig, at jeg ikke længere skulle kalde hende Princess, og hun kan ikke lide farven pink mere. Nu skal alt være blåt, røbede Andre.

Udover Bunny og Princess er Katie Price mor til børnene Harvey, Junior Savva Andreas og Jett Riviera.

Newspaq

 

Dagens Gossip