BSV-back: Ingen slår op i banen hos os

Der venter en spændende DM-semifinale ude mod Skjern på søndag for Bjerringbro-Silkeborg (BSV), som har vist skræmmende styrke i slutspillet indtil nu.

Med seks sejre ud af seks mulige har BSV været det mest stabile hold i herrernes håndboldslutspil. Og det er der en årsag til, fortæller BSV-backen Mads Christiansen.

- Vi er en solid flok mennesker, der er samlet. Der er ikke de der typer, som slår op i banen. Vi holder sammen som hold og arbejder meget grundigt på tingene, siger Mads Christiansen.

Der har dog også været kampe i slutspillet, hvor det ikke har kørt optimalt, men BSV har alligevel vundet kampene.

- Vi er blevet vanvittigt stabile. Vi har haft nogle kampe i slutspillet, hvor vi har været lidt på vaklende grund og bagud med et par mål i slutfasen.

- Men vi er blevet ved med at holde os tro mod vores koncept, selv om vi har været bagud med to mål med fem minutter tilbage. Vi går ikke i panik og prøver nogle nye ting.

- Vi stoler på det, vi kan og har trænet hjemmefra, og det har båret os igennem alle kampene, forklarer Mads Christiansen.

Udekampen mod Skjern spilles søndag klokken 14 og er den første af to DM-semifinaler. Den næste semifinale spilles 14 dage senere. Og det samlede mål er klart.

- Nu har vi en semifinale mod Skjern, og den ser jeg som helt åben. Vi skal give alt, hvad vi overhovedet har for at vinde. Og kommer vi til at stå i en finale, så går vi selvfølgelig efter at vinde den.

- Jeg er helt sikker på, at vi kan gå hele vejen, men nu kigger vi selvfølgelig lige på semifinalen i første omgang, siger Mads Christiansen.

I den anden semifinale mødes Aalborg og KIF Kolding København. Den første kamp spilles lørdag klokken 14 i Aalborg.

/ritzau/

.

Dagens Gossip