BSV må undvære karantænedømt slovener i Aalborg

Når Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer onsdag tager til Aalborg, bliver det med en vigtig spiller mindre på holdkortet.

Playmaker Sebastian Skube fra Slovenien skal nemlig ved den lejlighed afsone én spilledags karantæne, som han fik efter ligaopgøret mod Team Tvis Holstebro.

Her var BSV tæt på at udligne i en dramatisk slutfase, men kampen endte 32-33. Efterfølgende skulle Skube have brokket sig så meget til dommerne, at han altså har fået karantæne.

Ifølge Midtjyllands Avis har Skube fået karantænen for "aggressive kommentarer over længere tid".

Bjerringbro-Silkeborgs træner, Peter Bredsdorff-Larsen, forstår ikke ret meget af dommen, som han og holdet fik overbragt tirsdag aften.

- Kombinationen af en kaotisk afslutning, en almindeligvis meget venlig slovener og vores mest erfarne dommer kan umuligt give en indberetning, siger han til TV2.

Bjerringbro-Silkeborg vil formentlig kunne mærket Skubes fravær. Den tidligere Celje-spiller har indtil videre lavet 34 mål for klubben, der ikke har fået den bedste start på ligaen.

Fire sejre i syv kampe betyder, at holdet ligger på syvendepladsen i ligaen, dog med et point færre end onsdagens modstander, sidste sæsons sølvvindere fra Aalborg.

/ritzau/