Butiksvindue skaber duske-debat: Mannequiner med kønsbehåring

De fleste folk kigger nok en ekstra gang, når de går forbi tøjbutikken American Apperal East Houston-afdeling i New York. For vinduesudstillingen skiller sig ud.

American Apparel viste forleden deres nye mannequiner frem i vinduet. Her står tre dukker i gennemsigtigt undertøj, som afslører en velvoksen dusk i skridtet. Det skriver news.com. 

Se billeder af vinduet nederst på siden.  

Distriksbestyreren i butikken, Ms Myles, begrunder de tre frimodige dukker med, at American Apparel ønsker at hylde naturlig skønhed, og at de ikke er ude på at støde eller chokere.

- Jeg synes, at det er en fortsættelse af denne fest (hyldesten af naturlig skønhed, red.). Det er mere et spørgsmål om at vise en naturlig form i vores lingeri. Jeg synes, at det er, at sparke en samtale i gang snarere end en kontrovers over, hvad vi anser for smukt og sexet, siger Ms Myles til Styleite.com.    

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Kort efter afsløringen af de nye dukker med kønsbehåring, bad American Apparel om kundernes mening på Twitter. Og det er væltet ind med blandede syn på sagen.

"Jeg hader ikke en masse ting med en brændende lidenskab , men American Apparel er på min hitliste", skriver en kvinde under navnet Dumples  på Twitter.

"American Apparel jagter kontroverser. Ligesom dem "spiser ikke" og "depression". Det er mærkeligt - behårede dukker kommer ikke til at påvirke mig", skriver Rebecca Murray på Twitter.

"Kontroversielt, men jeg elsker det. American Apparels kønsbehårede mannequiner stopper fodgængere i deres sædvanlige spor", kommenterer Lauren Allen på Twitter.

SE BILLEDERNE NEDENFOR:
 

 

Dagens Gossip