Button antyder Formel 1-stop: Åben for nye udfordringer

Selv hvis Jenson Button får tilbudt en kontraktforlængelse med Kevin Magnussens Formel 1-team, McLaren, er det ikke sikkert, at han skriver under på den.

Det sagde han på et pressemøde forud for weekendens grandprix i Brasilien. Her var briten meget åbenmundet om sin fremtid, selv om intet er afgjort endnu.

Netop usikkerheden har tvunget den 34-årige racerkører til at tænke over, hvad han ellers kunne give sig til.

- Når man bliver sat i en position, hvor man ikke ved, om ens kontrakt bliver forlænget, så åbner det øjnene for forskellige udfordringer og muligheder.

- Om det er racerløb, om det er en anden sport eller noget helt andet, så er jeg spændt på de muligheder, der venter. Der er meget, jeg går op i, og jeg har mange forskellige idéer, hvad enten det så bliver næste år eller året efter, siger han.

Button antyder under interviewet også, at det ikke har øget hans lyst til at køre Formel 1 for McLaren, at bilen ikke er blandt de hurtigste i feltet.

- Jeg er tidligere verdensmester, og jeg vil vinde grandprixer. Så når man ikke har en hurtig bil, bliver man skuffet. For mig gør det mere ondt end noget andet, siger Button.

Han understreger dog, at den aktive karriere fortsætter på den ene eller anden måde.

- Folk omtaler det som om, at jeg stopper helt, men det gør jeg ikke, uanset hvad det så ender med.

- Jeg er stadig en racerkører, der har vundet et VM, og som vil udrette meget mere i motorsport, siger han.

Rygterne i Formel 1-kredse vil vide, at McLaren pønser på at bytte Button ud med Fernando Alonso, og at aftalen med spanieren allerede er underskrevet.

Det skulle samtidig betyde, at Magnussen får endnu en sæson på det britiske team.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip