Caddie dropper den førende i Himmerland

Den øjeblikkelige etter ved golfturneringen Made in Denmark, walisiske Bradley Dredge, skal inden weekendens finalerunder have ny caddie.

Dredges caddie har andre og vigtigere forpligtigelser i weekenden, og derfor skal waliseren have en ny mand ved sin side på lørdagens og søndagens runde, hvor han skal forsøge at forsvare førstepladsen.

- Jeg skal uheldigvis have en ny caddie. Han har ellers været god i de første runder, men nu forlader han mig.

- Det var åbenbart ikke godt nok for ham. Han har andre ting, han skal, siger Bradley Dredge til European Tours hjemmeside.

Dredge har dog fundet en afløser.

- Det er lykkedes at finde en ny caddie gennem en ven, der arbejder for Ecco, siger waliseren, der har slået et stort hul til de nærmeste forfølgere.

Bradley Dredge er fire slag foran Simon Wakefield fra England, mens Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen og flere andre er fem slag efter.

- Hvis nogen havde sagt, at jeg ville føre med fire slag efter 36 huller, så havde jeg sagt ja tak.

- Vi er kun halvvejs igennem turneringen, og jeg har været i lignende situationer. Jeg ved, at der kan nå at ske meget.

- Der er mange, rigtig dygtige spillere, der jagter mig, så jeg skal fortsætte med at spille på samme måde som hidtil og udnytte de chancer, jeg får, siger Dredge.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip