Cameron Diaz deler sin hemmelighed til hvordan hun ser så ung ud: Alle kan gøre det samme

08/12/2023 14:29

Nicolai Steinicke

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Cameron Diaz har givet en temmelig fræk forklaring på, hvordan hun har formået at bevare sit ungdommelige udseende gennem mange år, og jeg tror, det er et tip, mange mennesker vil prøve.

Mest læste i dag

Med julen lige rundt om hjørnet vil mange snart få Diaz til at overtage deres skærme, når de genser hendes nu ikoniske film, The Holiday.

Filmen blev udgivet i 2006, men næsten 20 år senere ser skuespilleren lige så godt ud i dag, som hun gjorde dengang, hvor hun havde en ønskværdig lille landflugt med Jude Law.

Skuespilleren er nu 51 år gammel - selvom man skulle have svært ved at gætte det - og tilbage i 2010 delte hun, hvorfor hun tror, hun stadig ser så ung ud.

Diaz, der var i trediverne på det tidspunkt, sagde i et interview med British Vogue, at hun ikke 'ønskede at se 25 år ud igen', men hun sagde, at hun har et par tricks i ærmet for at forsøge at bremse aldringsprocessen. Det skriver Unilad.

"Ungdommens kilde [for mig], lad os se...," begyndte hun, inden hun lancerede en liste over ret almindelige tips.

"Jeg gætter på, det er motion, sund kost, masser af vand, masser af latter," fortsatte hun. Diaz tilbød dog derefter et mere frækt forslag til at bevare ungdommen og sagde: "Masser af sex - ja, sex, det har vi brug for som mennesker."

Diaz præciserede ikke nøjagtigt, hvor meget sex hun betragtede som 'masser', men fortsatte: "Det er sundt, det er naturligt, det er det, vi er her for at gøre!"

Selvom Diaz syntes at give sex-forslaget på en spøgefuld måde, viser der faktisk at være noget sandhed i hendes påstand.

I 2021 fortalte holistisk dermatolog Keira Barr til Mind Body Green, at østrogenproduktionen, der kommer gennem sex, 'øger kollagenproduktionen, hudtykkelsen og hyaluronsyreproduktionen, hvilket giver huden et ungdommeligt og smidigt udseende'.

Faktisk fandt en undersøgelse citeret af Planned Parenthood, at af 3.500 mænd og kvinder, så de ud, der havde sex tre gange om ugen, syv til 12 år yngre ud end deres faktiske alder.

Så mens Diaz syntes at have det hele regnet ud på det tidspunkt, indrømmede hun, at hun 'aldrig ville sige aldrig' til muligvis at få arbejde gjort i fremtiden.

"Jeg laver ikke noget lige nu," sagde hun om plastikkirurgi og tilføjede: "Men vi får se. Indtil videre så godt. Men jeg vil aldrig sige aldrig til noget."