Cameron Diaz har sagt ja til Benji

06/01/2015 11:17

admin

Nyheder
Cameron Diaz har ikke bare skudt 2015 i gang med krudt og fest men også med masser af kærlighed.I går sagde den langlemmede superstjerne nemlig ja til "Good Charlotte"-musikeren Benji Madden.Det var dog ikke en kæmpe fest de to fejrede deres kærlighed med. I stedet havde parret valgt en mere intim ceremoni i deres hjem i Los Angeles med efterfølgende reception i et telt i haven.- Vi kunne ikke være mere lykkelige ved at starte vores rejse sammen omringet af vores tætteste familie og bedste venner, siger parret til People Magazine.Ifølge magasinet var superstjerner som Reese Witherspoon og Gwyneth Paltrow blandt festens 90 gæster. Charlie's Angels-kollegaen Drew Barrymore var valgt som brudepige.42-årige Cameron Diaz og Benji Madden har datet siden maj.Cameron Diaz har tidligere været kærester med superstjerner som skuespillerne Matt Dillon og Jared Leto, baseballspilleren Alex Rodriguez samt popsangeren Justin Timberlake.Newspaq

Mest læste i dag

Cameron Diaz har ikke bare skudt 2015 i gang med krudt og fest men også med masser af kærlighed.

I går sagde den langlemmede superstjerne nemlig ja til "Good Charlotte"-musikeren Benji Madden.

Det var dog ikke en kæmpe fest de to fejrede deres kærlighed med. I stedet havde parret valgt en mere intim ceremoni i deres hjem i Los Angeles med efterfølgende reception i et telt i haven.

- Vi kunne ikke være mere lykkelige ved at starte vores rejse sammen omringet af vores tætteste familie og bedste venner, siger parret til People Magazine.

Ifølge magasinet var superstjerner som Reese Witherspoon og Gwyneth Paltrow blandt festens 90 gæster.

Charlie's Angels-kollegaen Drew Barrymore var valgt som brudepige.

42-årige Cameron Diaz og Benji Madden har datet siden maj.

Cameron Diaz har tidligere været kærester med superstjerner som skuespillerne Matt Dillon og Jared Leto, baseballspilleren Alex Rodriguez samt popsangeren Justin Timberlake.

Newspaq