Camilla tændte en smøg på flyet: "Jeg går hellere i fængsel end at betale en bøde"

Camilla havde fået lidt for meget over tørsten, da hun gik ombord i flyet til Oslo. Midtvejs fik hun lyst til en smøg, men i stedet for liste ud og smugryge på toilettet, så fyrede hun op for cigaretten i sit sæde, fortæller Varden.

Det ville kabinepersonalet selvfølgelig ikke acceptere, så de tog cigaretten fra hende og kontaktede politiet.

Læs også: Dyresex bliver snart forbudt i Danmark

Det resulterede i en bøde på 13.000 kroner, som Camilla nægter at betale.

- Jeg betaler ikke 13.000 kroner for én cigaret. Det er for dumt i min verden,- sagde hun i retten i Nedre Telemark i går. 

Hun forklarede, at hun ikke kunne huske, at hun havde tændt en cigaret. Hun tvivlede dog ikke på kabinepersonalet. Anderledes er det dog med politiet, som hun slet ingen tillid har til. 

Læs også: Chokerende video: Pludselig forsvinder fortovet under par

- Hvis jeg skal betale 13.000 kroner, så bliver jeg hjemløs. Jeg har rigeligt med regninger i forvejen,- fortæller Camilla, og bemærker, at hun er arbejdsløs.

Efter hun havde fortalt dommeren om sin dårlige økonomi, satte han bøden ned til 6.000 kroner. Men den nægter Camilla også at betale.

- Jeg kunne have strukket mig til 1.000 kroner,- siger hun. Nu har hun anket dommen. 

Lige nu kan hun vælge at betale de 6.000 kroner eller tage 24 dage i fængsel, og det er det sidste, som tiltaler Camilla mest. 

Læs også: Brian Sandberg kan tjene 103.000 kroner på spjældtur

- Jeg tager gerne en ferie i fængslet. Jeg glæder mig til at fortælle de andre indsatte, hvorfor jeg sidder inde,- fortsætter hun, og siger, at hun grinte højt, da hun så størrelsen på sin bøde. 

Hun kan godt forstå, at det er en spørgsmål om sikker på flyet at man ikke må ryge, men hun synes stadig, at bøderne er alt for høje. 

Lige nu venter hun på, at Landsretten skal behandle hendes anke. 

 

Dagens Gossip