Capello ser helst Zlatan på tribunen

- Min plan er, at han tager plads oppe på tribunen.

Ruslands landstræner, Fabio Capello, var i sit lune hjørne, da han på onsdagens pressemøde blev spurgt til, hvordan hans hold vil stoppe Zlatan Ibrahimovic i torsdagens EM-kvalifikationskamp mod Sverige.

Capellos ønske kan meget vel blive en realitet ifølge den svenske landstræner, Erik Hamrén, der har svært ved at se superstjernen blive sin hælskade kvit inden kampen på Friends Arena i Stockholm.

- Skal jeg være helt ærlig, ser det ikke positivt ud, siger Hamrén.

Russernes træner har dog forberedt sine spillere på mødet med Ibrahimovic.

- Jeg har stor tiltro til mine forsvarsspillere. Jeg ved ikke, hvordan Ibrahimovics fysiske tilstand er, men bliver han klar, tager vi os af ham, og hvis ikke giver vi ham hånden inden kampen.

- Sverige er et godt hold selv uden "Ibra". Sverige har gode spillere og god organisation. Men "Ibra" er noget særligt, han gør altid en forskel, siger Capello.

Sverige og Rusland er to af favoritterne i kvalifikationsgruppe G, der også omfatter Montenegro, Østrig, Moldova og Liechtenstein.

Torsdagens kampe i gruppen begynder klokken 20.45.

/ritzau/TT

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip