Caro om bruddet fra Rory: "Det var bare et opkald, og så hørte jeg ikke fra ham igen"

Knap fire måneder efter bruddet med Rory McIlroy fortæller Caroline Wozniacki nu, hvordan han droppede hende i en ti minutter lang telefonsamtale.

De to havde endda tilbragt morgenen sammen, da han senere ringede med den triste besked. Caroline Wozniacki var sikker på, at han lavede sjov.

Læs også: Caroline Wozniacki afslører: Denne slags fyr går jeg efter nu

- Jeg var chokeret, jeg troede, at jeg i det mindste ville få det ansigt til ansigt eller noget, men der var ingenting. Det var bare et opkald, og så hørte jeg ikke fra ham igen, siger Caroline Wozniacki ifølge stuff.co.nz.

Kort efter udsendte Rory McIlroy en pressemeddelelse, hvor han annoncerede bruddet.

- Problemet er mit. Bryllupsinvitationerne, som blev sendt ud i weekenden, fik mig til at indse, at jeg ikke er klar til, hvad ægteskab indebærer. Jeg ønsker Caroline al den lykke, som hun fortjener, og takker hende for de gode tider, vi har haft, lød det.

Dermed blev bruddet også meget offentligt, hvilket tog hårdt på Caroline Wozniacki.

- Det var meget hårdt, fordi han gjorde det meget offentligt fra begyndelsen. Så jeg havde ikke noget valg, det blev stukket op i ansigtet på mig, siger hun.

Læs også: Her håner Caroline lavstammede Rory

Hun understreger dog, at hun ikke hader Rory, selvom hun har kastet nogle hentydninger på sociale medier, blandt andet om hans ringe højde.

- Jeg kunne aldrig hade ham. Han har været en stor del af mit liv, og selv hvis jeg gerne ville, kunne jeg ikke hade ham, har hun sagt.

Efter bruddet har hun dog oplevet stor succes på tennisbanen, hvor hun er kravlet fra nummer 18 på verdensranglisten til nummer 11. Tidligere på ugen spillede hun i finalen til US Open, men tabte til veninden Serena Williams.

Parret var kærester i tre år.