Caroline møder Karolina

admin

11 år siden

|

20/03/2013
Men Caroline Wozniacki skal allerede i denne uge arbejde videre på de gode takter fra Indian Wells. Det sker, når hun stiller op i WTA-turneringen Sony Open Tennis i Miami.Caroline Wozniacki er 9. seedet i turneringen, og hun stod over i første runde.I anden runde møder hun kvalifikationsspilleren Karolina Pliskova. Vinder Wozniacki som forventet den kamp, og den efterfølgende kamp, så ser det ud til, at hun i 4. runde skal møde den tidligere vinder af French Open, Li Na.Vinder hun den kamp ser det ud til, at hun skal møde den førsteseedede Serena Williams.WTA-turneringen i Miami er besøgt af de største navne på kvindesiden. Verdensetteren Serena Williams stiller således op, ligesom navne som Azarenka, Radwanska, Kvitova, Errani, Sharapova og Kerber også er med i turneringen.

Dagens topnyheder

Men Caroline Wozniacki skal allerede i denne uge arbejde videre på de gode takter fra Indian Wells. Det sker, når hun stiller op i WTA-turneringen Sony Open Tennis i Miami.

Caroline Wozniacki er 9. seedet i turneringen, og hun stod over i første runde.

I anden runde møder hun kvalifikationsspilleren Karolina Pliskova. Vinder Wozniacki som forventet den kamp, og den efterfølgende kamp, så ser det ud til, at hun i 4. runde skal møde den tidligere vinder af French Open, Li Na.

Vinder hun den kamp ser det ud til, at hun skal møde den førsteseedede Serena Williams.

WTA-turneringen i Miami er besøgt af de største navne på kvindesiden. Verdensetteren Serena Williams stiller således op, ligesom navne som Azarenka, Radwanska, Kvitova, Errani, Sharapova og Kerber også er med i turneringen.