Caroline Wozniacki: Dejligt med frie point i egen serv

Uden at have været i vanskeligheder er Caroline Wozniacki klar til tredje runde i Wimbledon.

Efter onsdagens sejr på 6-3, 6-2 over Naomi Broady har hun endnu ikke afgivet mere end højst tre partier i sæt, og det er ikke mindst på grund af stor sikkerhed i egen serv.

Mod Broady gav hun ikke et eneste breakpoint væk.

- Jeg føler, at jeg server godt, hvilket jeg altid har gjort på græs. Det føles rart at få nogle frie point med nogle godt placerede server, hvor jeg kan gå ind og være aggressiv med det samme. Jeg håber, jeg kan fortsætte på den måde.

- Hun havde en stor serv og gode grundslag, så det handlede om at ikke give hende nogle chancer i min serv og holde fokus, siger Caroline Wozniacki.

Naomi Broady viste sig som en spiller, der gik efter slagene, og det fik hun også vindere ud af, men fejlprocenten var også høj over for den stærke danske defensiv.

Wozniacki gav sig selv tidlige føringer at læne sig op af ved at bryde fra start i begge sæt.

- Det var vigtigt at komme godt fra start med 3-0. Så var jeg i gang. Det blev vigtigt, for hun servede ret godt i resten af første sæt.

- I starten af andet sæt var hun måske lidt nervøs, for nu havde hun chancen for at komme med, så det var vigtigt for mig mentalt at bryde igen fra start, så jeg kunne slappe lidt mere af, siger Wozniacki.

Hun har nu overstået de to første runder og føler sig godt tilpas på græsset.

- Jeg tager boldene tidligt og har arbejdet meget fysisk for at være klar på underlaget med at få stærke ben, mave og ryg.

- Jeg har et spil, der passer godt til græsset, som jeg bevæger mig godt på, så jeg er bare glad for at være klar til tredje runde, siger danskeren.

Her skal hun op mod den 16-årige kroat Ana Konjuh, som hun ikke tidligere har mødt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip