Caroline Wozniacki slår sig sikkert videre i to sæt

Tredje spillerunde i Western & Southern Open i Cincinnati får Caroline Wozniacki på programmet, efter at danskeren overbevisende slog kineseren Shuai Zhang ud af WTA-turneringen natten til onsdag dansk tid.

Med cifrene 6-2, 6-3 spillede Wozniacki sig videre uden de store problemer.

Dermed er den 24-årige dansker som forventet videre i den stærkt besatte turnering.

Wozniacki fortsætter samtidig en flot stime med 16 sejre ud af de seneste 19 mulige.

Selv er hun også bevidst om sin opadgående formkurve.

- Jeg er, hvor jeg skal være i øjeblikket. Både mentalt og fysisk på banen. Det er en spændende tid, sagde Caroline Wozniacki tirsdag ifølge The Sport Review.

Danskeren har for vane at toppe i den amerikanske hardcourt-sæson, der kulminerer med US Open i New York. Her var hun i finalen i 2009.

- Jeg har arbejdet virkelig hårdt, og jeg kan virkelig godt lide denne del af sæsonen. US Open er også den grand slam-turnering, jeg har gjort det bedst i.

- Det er helt sikkert en del af sæsonen, hvor jeg spiller godt, og det hjalp på selvtilliden at vinde i Istanbul, sagde Wozniacki med henvisning til sin triumf i juli ved en hardcourt-turnering i den tyrkiske hovedstad.

Caroline Wozniacki møder i tredje runde enten tyskeren Angelique Kerber eller russeren Ekaterina Makarova, der slog den tidligere topspiller Daniela Hantuchova ud i første runde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip