Caroline Wozniacki tromler over australier i Kina

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki var determineret og koncentreret, da hun onsdag spillede sig videre fra tredje runde i WTA-turneringen Wuhan Open i Kina.

Bortset fra en kort periode ydmygede hun verdens nummer 27, Casey Dellacqua fra Australien, og sejrede med cifrene 6-0, 6-3.

Bare 24 minutter skulle den formstærke Wozniacki bruge på at vinde første sæt. Modstanderen begik et hav af uprovokerede fejl, og danskeren skulle sådan set bare sørge for at holde boldene i gang.

I andet sæt var Casey Dellacqua mere præcis fra begyndelsen. Første gang hun havde en åbning i danskerens serv, brød hun til 1-0 og gentog endda til 3-0.

Et såkaldt dobbelt servegennembrud er normalt en meget sikker føring i tennis. Men Wozniacki kom tilbage og viste det sande styrkeforhold mellem dem ved at veksle 0-3 til 6-3 efter i alt 65 minutter på banen.

Wozniacki, der mandag avancerede til syvendepladsen på verdensranglisten, er nu klar til kvartfinalen ved Wuhan Open.

Her stod hun til at møde den stærke russer Maria Sharapova, men hun tabte i to sæt tidligere på onsdagen til schweizeren Timea Bacsinszky, der blot rangerer som nummer 61 i verden.

Tre gange tidligere i karrieren har Wozniacki mødt Bacsinszky. Danskeren har vundet alle tre, senest i New Haven for godt en måned siden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip