Carsten døde af forgiftning på arbejde: Nu får enken 1,5 mio. kr. i erstatning

Det skriver fagbladet 3F.

- Det er en lettelse nu at få en afslutning. Det handler om principper, siger Britt Flodgaard Thomassen, Carsten Jensens enke.

Carsten Jensen arbejdede for Marius Pedersen, som sendte ham på en opgave for Kommunekemi. Han skulle hente kemikalier ved en minkfodercentral i Holstebro.

Minkfodercentralen stillede tankene med kemikalier frem, om Carsten Jensen gav sig til at pumpe dem over i sin tankvogn. Her blev kemikalierne på fatal vis blandet sammen til livsfarlig kulilte, som tog livet af Carsten Jensen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Retten i Holstebro har i dag dømt minkfodercentralen, Kommunekemi og Marius Pedersen til at betale Britt Flodgaard Thomassen, erstatning på 1,5 mio. kr.

Minkfordercentralen skal betale halvdelen, fordi de vidste, hvad der skulle hentes, og hvad der var stillet frem. Kommunekemi og Marius Pedersen deles om den anden halvdel. Marius Pedersen skal betale, fordi de gav forkert vejledning til Carsten Jensen. Kommunekemi, fordi det skulle have sikret, at minkfodercentralen vidste nok om kemikalierne, og at kemikalierne ikke blev blandet sammen.

Udover hustruen Britt Flodgaard Thomassen efterlod Carsten Jensen sig en dengang 14-årig datter.

 

Dagens Gossip