Cavendish spurter sig til sejr i Kuurne

Mark Cavendish sørgede for smil på læberne hos det belgiske cykelhold Etixx-Quickstep, da han søndag vandt cykelløbet Kuurne-Bruxelles-Kuurne i Belgien.

Britens hold havde været altdominerende i Omloop Het Nieuwsblad lørdag, hvor en anden brite, Ian Stannard, fra Sky-holdet var i udbrud med tre Quickstep-ryttere og snød dem alle til sidst, fordi de tre Quickstep-ryttere greb deres overtal forkert an.

Søndag var der imidlertid ingen tvivl.

Mark Cavendish har allerede syv sejre i denne sæson, og søndagens sejr var måske den vigtigste, for han besejrede nordmanden Alexander Kristoff (Katusha), og på den måde var det en god generalprøve før den italienske forårsklassiker Milano-San Remo.

Nordmanden vandt nemlig Milano-San Remo sidste år og er blevet en af verdens bedste afsluttere.

Lars Bak (Lotto Soudal) og Morten Gadgaard, som kører for det newzealandske hold Champion System, var de to eneste danskere i løbet. Bak blev nummer 44 og var i mål i en gruppe kun fire sekunder efter Mark Cavendish. Morten Gadgaard udgik undervejs.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip