Celine Dion dropper karrieren for helbredet

Skrevet af admin

14/08/2014

Dagens topnyheder

"My heart will go on" synger Céline Dion i sit "Titanic"-megahit fra 1997.

Og netop hjertet er, hvad den canadiske sangerinden har valgt at følge, når karrieren fremover vil blive sat på standby, mens Céline Dion vier al sin tid til at støtte sin mand Rene Angelil i hans kamp mod kræft.

Sådan lyder den officielle udmelding på sangerindens egen hjemmeside onsdag.

- Det har det været en meget svær og stresset tid for parret, der siden Rene's operation i december for at fjerne en kræftknude har skullet forholde sig til den daglige kamp mod sygdommen og samtidig jonglere en travl karriere og opgaven som forældre for deres tre børn.

- Derfor har Céline Dion besluttet at udsætte alle sine optrædener på ubestemt tid, så hun kan fokusere hundrede procent på sin mand og familiens helbred, står der.

Det betyder blandt andet, at sangerinden har måttet aflyse alle sine planlagte koncerter i Las Vegas samt sin forestående efterårsturné i Asien.

- Jeg vil gerne undskylde over for mine fans over hele verden for de problemer, som mine aflysninger måtte medføre. Jeg takker mine fans for deres velvilje og støtte, lyder det fra Céline Dion i den officielle meddelelse.

Heraf fremgår det desuden, at den 46-årige sangerinde selv kæmper med en halssygdom, der har betydet, at flere af hendes shows i Las Vegas allerede har været aflyst.

Dions mand Rene Angelil har tidligere været behandlet for kræft i halsen. Han har siden 1981 fungeret som sin hustrus manager, men måtte i juni i år træde tilbage fra jobbet af helbredsårsager. 

Newspaq