Chelsea-chef om nyt opgør mod PSG: To nye hold

Chelseas belønning for at gå ubesejret gennem gruppespillet i Champions League var en 1/8-finale mod storsatsende Paris Saint-Germain.

London-holdet slog den franske klub i kraft af udebanemål i sidste sæsons kvartfinale, så der kan være udsigt til endnu et brag, når holdene mødes til februar.

Chelsea-chefen David Barnard, der er med i klubbens bestyrelse, og altid er klubbens repræsentant ved lodtrækninger, mener dog ikke, at kendskabet mellem de to klubber gør nogen forskel.

- Vi kender PSG, fordi vi mødte dem sidste år, og de har fået David Luiz på holdet, men begge klubber har meget forskellige hold fra sidste år, så det gør ingen forskel, om vi havde mødt PSG eller et andet hold, siger David Barnard ifølge nyhedsbureauet AFP.

Han glæder sig til gengæld over den korte afstand mellem London og Paris, som gør det muligt for klubbens fans at komme til udekampen også.

- Det er en god lodtrækning. Også logistisk set for vores fans, fortsætter han.

Brasilianeren David Luiz skiftede i sommerpausen fra Chelsea til Paris-Saint Germain. Han nåede at spille 81 kampe for Chelsea, heraf 25 i Champions League.

Paris-Saint Germain tabte i weekenden sin første kamp i sæsonen i den hjemliga franske liga. Danskerklubben Guingamp med Jonas Lössl på mål og Lars Jacobsen i forsvaret, vandt kampen 1-0.

/ritzau/

 

Dagens Gossip