Chelsea-fans besvarer Mourinho-kritik: Sænk priserne

Med hjemmesejren på 2-1 over Queens Park Rangers holdt Chelsea fast i sin komfortable førsteplads i Premier League, men efter lørdagens kamp var det en udtalelse fra manager José Mourinho, der stjal overskrifterne.

Portugiseren kritiserede den matte stemning på Stamford Bridge og sammenlignede det med at spille på et tomt stadion.

Søndag svarede formanden for Chelseas fans, Tim Rolls, tilbage på tilhængernes vegne, og svaret kunne sammenfattes til "sænk billetpriserne".

- Vi har en situation i Chelsea og på en række andre stadioner, hvor stemningen formentlig ikke er så god, som den plejede at være.

- Men det er der åbenlyse årsager til. En billet koster 50 pund (475 kroner), og unge mennesker, som er de mest sandsynlige til at synge og larme, kan ikke være med på de priser.

- Indtil klubberne indser, at de må gøre priserne mere overkommelige for de unge og lave specielle sektioner, hvor de kan skabe stemning, vil situationen formentlig ikke blive bedre, siger Tim Rolls fra Chelsea Supporters Trust.

I sin kritik argumenterede José Mourinho for, at hans spillere havde svært ved at finde motivationen frem under den matte stemning.

- Holdet begynder at spille, som var det en stille, blød kamp på hjemmebane, sagde Mourinho.

Først et kvarter før tid lykkedes det Chelsea at sikre lørdagens pligtsejr over QPR.

/ritzau/

 

Dagens Gossip