Chelsea henter Drogba tilbage til klubben

Skrevet af admin

|

25/07/2014

Dagens topnyheder

Premier League-klubben Chelsea har hentet den ivorianske angriber Didier Drogba tilbage til klubben på en etårig kontrakt. Det bekræfter Chelsea fredag.

36-årige Drogba spillede i alt otte sæsoner på Stamford Bridge i London, inden han i sommeren 2012 skiftede til kinesiske Shanghai Shenhua.

Det opsigtvækkende skifte til Kina skete lige efter, at Chelsea havde vundet Champions League efter en finalesejr over tyske Bayern München.

I 2013 skiftede Drogba fra Kina til den tyrkiske storklub Galatasaray, og efter blot et år i Tyrkiet rykker han nu tilbage til Chelsea.

- Det var en nem beslutning - jeg kunne ikke sig nej til muligheden for at arbejde sammen med José Mourinho igen, siger Drogba til klubbens hjemmeside.

- Alle ved, hvor specielt et forhold jeg har til denne klub, som altid har føltes som et hjem for mig, siger Drogba.

Mourinho var manager for Chelsea, da Drogba havde sin storhedstid i klubben. Og portugiseren er i dag igen manager for London-klubben, så de to stjerner bliver genforenet.

- Han kommer hjem, fordi han er en af de bedste angribere i Europa, siger Mourinho.

Under sommerens fodbold-VM i Brasilien var Drogba med for Elfenbenskysten, men holdet gik skuffende ikke videre fra det indledende gruppespil.

/ritzau/