Chelseas stjerner behandler dommerne værst

Chelsea topper Premier League, men London-klubben ligger til gengæld nederst på en anden liste.

Jose Mourinhos mandskab er nemlig det, der hidtil i sæsonen har vist værst opførsel over for dommerne i den bedste engelske liga, viser en opgørelse fra fodboldforbundet FA's fairplay-delegation ifølge The Telegraph.

For nogle kommer det måske ikke som den store overraskelse, da Chelseas spillere og stab fra mange sider har modtaget kritik for deres opførsel over for dommerne. Mourinho har omvendt sagt, at Chelsea er offer for en kampagne af FA og medierne.

Under hver kamp bedømmer fairplay-repræsentanter fra FA, hvordan holdene agerer over for dommerstaben. Det sker ud fra en skala, som går op til syv, der er den bedste bedømmelse, et hold kan få.

I alt har Chelsea indtil videre indsamlet 159 point, mens Liverpool til sammenligning har 181 point, hvilket gør klubben til den, der behandler dommerne bedst.

Også Jose Mourinho og hans assistenter på sidelinjen har gjort sig upopulære hos manden med fløjten. Chelseas stab er kun overgået af Sunderland, når man ser på, hvem der er mest efter dommerne.

Chelsea har i tabellen syv point ned til Arsenal på Premier Leagues andenplads. Chelsea har dog en kamp i baghånden.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip