Chelseas stjerner behandler dommerne værst

Chelsea topper Premier League, men London-klubben ligger til gengæld nederst på en anden liste.

Jose Mourinhos mandskab er nemlig det, der hidtil i sæsonen har vist værst opførsel over for dommerne i den bedste engelske liga, viser en opgørelse fra fodboldforbundet FA's fairplay-delegation ifølge The Telegraph.

For nogle kommer det måske ikke som den store overraskelse, da Chelseas spillere og stab fra mange sider har modtaget kritik for deres opførsel over for dommerne. Mourinho har omvendt sagt, at Chelsea er offer for en kampagne af FA og medierne.

Under hver kamp bedømmer fairplay-repræsentanter fra FA, hvordan holdene agerer over for dommerstaben. Det sker ud fra en skala, som går op til syv, der er den bedste bedømmelse, et hold kan få.

I alt har Chelsea indtil videre indsamlet 159 point, mens Liverpool til sammenligning har 181 point, hvilket gør klubben til den, der behandler dommerne bedst.

Også Jose Mourinho og hans assistenter på sidelinjen har gjort sig upopulære hos manden med fløjten. Chelseas stab er kun overgået af Sunderland, når man ser på, hvem der er mest efter dommerne.

Chelsea har i tabellen syv point ned til Arsenal på Premier Leagues andenplads. Chelsea har dog en kamp i baghånden.

/ritzau/Reuters

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip