Chok: Sørgende familie fandt fremmed mand i kisten

Da 72-årige Jerry Moons pårørende åbnede kisten, for at familie og venner kunne sige et sidste farvel til begravelsen, fik de et voldsomt chok.

I stedet for deres elskede Jerry fandt de liget af en vildt fremmed mand med en plastikpose over hovedet. Liget af den 97-årige mand, som var død på samme hospice som den 72-årige, var blevet iført Jerry Moons tøj og placeret i hans kiste.

LÆS OGSÅ: Se video: Søvngænger gik ud på togskinner - reddet af heltemodig menneskemængde

Da bedemanden prøvede at overbevise familien om, at det skam var Jerry i kisten, påpegede de pårørende, at liget foran dem havde hår på hovedet, mens Jerry Moon var fuldstændig skaldet.

Senere fik familien oplyst, at Jerry var blevet kremeret ved en fejl. Hospicet hævder, at ombytningen er sket, efter de sendte e to lig til lighuset.

Sagen har rystet familien, især fordi Jerry Moon var bange for at blive kremeret.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Det eneste, der trøster os, er, at vi ved, hvor han er. Vi er en troende familie, og vi er sikre på, han er i himmelen, siger Jerrys søn, Brian Moon til King5.

Familien vil nu havde asken analyseret, for at sikre at det virkelig er Jerry Moons jordiske rester. Man overvejer også at sagsøge både hospice og bedemand for den graverende fejl.

LÆS OGSÅ: Forældre genopliver datter fem gange om dagen

- Jeg er mærket for livet af denne sag. Hvis de ansvarlige ikke oplever nogle konsekvenser, så vil det måske kunne ske igen, lyder det fra den traumatiserede søn.

Jerry Moon fra Washington døde efter at have tabt kampen mod kræften.  

 

Dagens Gossip