Chok: Take That-stjerne forlader bandet

Nej, tidsmaskinen har ikke taget dig tilbage til 1995: Det er i dag, 25. september 2013, at endnu et medlem forlader boybandet Take That, som nu må fortsætte som en trio. Det skriver BBC.

Jason Orange fortæller i en pressemeddelelse, at han ikke har lyst til at forpligte sig til at lave endnu et album og tage på endnu en turne.

- Jeg har tilbragt de bedste år af mit liv med Take That, og jeg vil gerne takke alle, der har været en del af min rejse, inklusive mine bandkammerater, som jeg føler er som brødre for mig, skriver han i pressemeddelelsen ifølge BBC.

Læs også: Danske kvinder med i Robbie Williams' nye video

Han afviser, at bruddet skyldes nogen form for uvenskab.

Bandkammeraterne Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald er kede  af beslutningen, men har set det komme.

- Vi blev først opmærksomme på Jasons forbehold for et par år siden, men håbede, at han måske ville få det anderledes, hvis han fik tid og plads. Det har ikke været tilfældet, og vi må nu acceptere og fuldt ud respektere hans beslutning, som vi ved ikke har været nem, lyder det.

Læs også: Take That-ikon beholder hæder trods anklager om skattefusk for millioner

Take That-herrerne fandt sammen i 1990, men gik i opløsning i 1996, et år efter Robbie Williams forlod gruppen. De fire fandt sammen igen 2005 og har været aktive lige siden. I 2010 lagde de alle stridigheder med Robbie Williams bag sig, som sang med på albummet Progress og den efterfølgende turne.

De tilbageværende tre medlemmer af bandet arbejder lige nu på et nyt album.

 

Dagens Gossip