Chokerende øjeblik, hvor kvinde dumper sin nyfødte søn ved en skraldespand: Herefter tager skæbnen over

En brasiliensk kvinde har ikke haft det let hverken under eller efter sin gravidiet. Efter bruddet med ekskæresten holdt hun graviditeten med ham hemmelig.

Så hemmelig, at hverken han eller kvindens familie vidste noget, og hun kunne derfor føde barnet på familiens toilet uden at blive opdaget. Det skriver Mirror

Den nyfødte lagde hun kort tid efter fødslen ved en skraldespand, som hun ikke vidste blev videoovervåget. Se filmen nedenfor.

Læs også: Psykolog: Plastikposebaby får et bedre liv

Længere henne i filmen ser man en mand, der viser sig at være kvindens egen far, finde den lille ”pakke”, holde den tæt ind til sig og derefter løbe efter hjælp.

Faderen, der altså nu også er bedstefar, ved ikke, at han holder sit barnebarn i armene, da han først finder det.

Kvinden blev afsløret, da ekskæresten genkendte kvinden fra videooptagelserne, som blev vist i en efterlysning på TV.

Myndighederne navngav den først forældreløse lille dreng ”Moises”, efter den bibelske fortælling om Moses, der blev fundet alene i en kurv som spæd. Forunderligt nok er drengens biologiske fars navn også ’Moises’ Pereira Teixeira.

Læs også: Mohammed er nu det mest almindelige navn i denne skandinaviske hovedstad

Han er meget rørt over at være blevet far, også selvom det er sket meget uventet. Han søger nu om fuld forældremyndighed over barnet sammen med sin nuværende kæreste.

Barnets biologiske mor er anonym i medierne, men hun står nu overfor en psykologisk udredelse og en mulig straf for handlingen.

Hun har dog fortalt til dommeren i sagen, at hun skreg ind i et håndklæde, så ingen kunne høre hende føde barnet, og at hun ikke tænkte rationelt, da hun lagde sønnen fra sig på gaden.

Bedstefaderen, der altså fandt barnet, har udtrykt skam over, at hans datter kunne føde et barn i hans hus, uden at han opdagede det, samt at han skammer sig over at tænke ilde om sin datter, og derfor ikke vil udtale sig yderligere om sagen.

 

Dagens Gossip