Christian Eriksen: Tottenham skal ende i top-4

Det blev til en femteplads i Premier League for Tottenham og Christian Eriksen i den forgangne sæson. Næste år skal den placering forbedres, mener den danske landsholdsspiller.

- Målsætningen er den samme som sidste sæson. Vi skal op over den femteplads og ende i top-4. Nu sluttede vi som femmer, men det var ikke fordi, vi var tæt på top-4-holdene med de kampe, vi havde tabt.

- Det er ikke et langt skridt, men der er stadigvæk et stykke, erkender Eriksen.

Med 10 mål og masser af oplæg til mål havde Eriksen en kanonsæson, og flere andre unge spillere som eksempelvis angriberen Harry Kane imponerede også.

- Jeg synes, vi har holdet til at nå op i top-4. Vi har en rigtig stor trup, og jeg tror, at træneren hellere vil have en lidt mindre trup. Og det er ham, der bestemmer, hvem der skal ud og ind.

- Vi har en meget lovende trup med mange unge spillere, som har gjort det godt i denne sæson, og som kun bliver bedre i næste sæson. Så det skal nok blive spændende, vurderer Eriksen.

Det var først i sidste spillerunde, at Tottenham avancerede til femtepladsen og gik forbi Liverpool.

- Det var lækkert, at vi overhalede Liverpool. Det betyder også meget for ferien, og nu skal vi ikke spille kvalifikationskampe i Europa League meget tidligt i juli, så det er egentlig meget lækkert.

- Og det ser lidt bedre ud, at vi står med en femteplads end en syvendeplads, siger midtbanespilleren.

Eriksen, som scorede til 1-1 i mandagens 2-1-sejr over Montenegro, har da heller ikke spor travlt med at komme videre i karrieren.

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas i Tottenham og har ikke tænkt på at skulle væk endnu. Jeg har stadig tre år tilbage af min kontrakt. Så det er ikke noget med, at jeg skal skynde mig væk, lyder det fra Eriksen.

/ritzau/

.

Dagens Gossip