Christian Poulsens nye svinestreg ærgrer landstræneren

I 2007 skrev Christian Poulsen sig ind i historiebøgerne på negativ vis, da han slog svenskeren Markus Rosenberg i en EM-kvalifikationskamp i Parken.

Stillingen var 3-3, men Danmark endte med at blive taberdømt 0-3, da en dansk tilskuer løb ind på banen, angreb kampens dommer, der lige havde vist Christian Poulsen det røde kort for slaget, hvorefter kampen måtte afblæses før tid.

Så galt gik det ikke søndag aften i Farum, da 34-årige Christian Poulsen iført FC Københavns trøje hamrede en albue i brystkassen på Emiliano Marcondes og så direkte rødt.

Men episoden var ikke rar at se på, indrømmer landstræner Morten Olsen.

- Ja, jeg fik et lille deja-vu til 2007, og det er vi alle sammen kede af. Det er Christian også ked af.

- Det siger sig selv, at Christian skal have bedre styr på aggressionerne, siger landstræneren, der i disse dage har samlet truppen i Helsingør forud for de kommende kampe mod Serbien og Rumænien.

Efter skandalen i 2007 kom Christian Poulsen - som engang var landsholdets anfører - i heftig modvind, og midtbanespilleren måtte offentligt undskylde sin gerning. Det ville aldrig ske igen, sagde han dengang.

Spørgsmål: Morten Olsen, er du overrasket over, at han er havnet i en lignende situation igen?

- Jeg har ikke mere at sige. Det må Ståle (FCK-manager Ståle Solbakken, red.) stå for sammen med Christian. Jeg ved, at Christian er ked af det, der er sket, men han er videre, og det skal vi også, siger Morten Olsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip