Christiane Schaumburg-Müller havde første arbejdsdag efter lang bryllupsrejse

Så gik den ikke længere.

Smukke Christiane Schaumburg-Müller har holdt fri det meste af vinteren og nydt livet sammen med husbond, L.O.C., som hun sagde ja til ved et storslået bryllup lige inden jul.

De to har været på en moppedreng af en bryllupsrejse rundt i Asien og Australien – og vi skal ellers love for, at det så lækkert ud, at dømme på de billeder, de har sendt hjem via de sociale medier. Men nu kalder virkeligheden. Det fortæller den lækre tv-vært selv via Twitter, skriver senest.dk.

Privilegeret

- Jeg føler mig meget priviligeret over at jeg var så heldig at kunne tage over 2 måneder fri til min bryllupsrejse. Men nu går den ik længere. arbejdet kalder og kalenderen er fyldt. Det er mandag og så kører bussen – ;), skriver hun på billedet, der viser hende på vej på arbejde.

Christianes arbejde dette forår inkluderer blandt andet en værtstjans hos tv-selskabet SBS, der blandt andet laver Kanal 4, 5 og 6. Her skal hun styre Kanal 5s nye store og romantiske underholdningsshow ”Det store datingshow”. Her udfordrer den nygifte tv-vært danskerne til at gå på jagt efter kærligheden.

 

Dagens Gossip