Christinna Pedersen glæder sig til makker-møde

Normalt står Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl på samme side af nettet, når de rejser jorden rundt og spiller turneringer i damedouble.

Lørdag eftermiddag står verdens næstbedste damedouble dog overfor hinanden, når de med hver sin makker skal spille finale i mixeddouble ved Copenhagen Masters i Falconer Salen.

Christinna Pedersen ser frem til mødet med sin double-makker.

- Det er altid specielt med et danskeropgør. Vi kender hinanden godt fra træning, hvor vi træner sammen og mod hinanden mange gange om ugen, så det bliver en smule anderledes at stå derinde.

- Jeg håber, publikum vil nyde en god gang badminton, selv om der er danskere på begge sider, siger hun.

Christinna Pedersen spiller sammen med Joachim Fischer Nielsen i mixeddouble. Hun ved dog ikke, om det indgående kendskab til konkurrenten kommer til at hjælpe nogle af parrene i kampen mod Kamilla Rytter Juhl og makkeren Mads Pieler Kolding.

- Jeg ved ikke, om man kan udnytte det. Kamilla kender mine og Joachims stærke og svage sider, og det vil hende og Mads gå ind og spille på, og vi vil gå ind og spille der, hvor de er mindst farlige. Sådan er det vel altid, siger hun.

Opskriften til en sejr er dog klar.

- Vi skal have godt fart under fusserne og spille hurtigt. De er høje begge to, så vi skal se, om vi ikke kan kæmpe lidt om angrebet, sådan vi ikke bare kommer til at stå i defensiven hele tiden, for så er de uhyggeligt gode, siger Christinna Pedersen.

Favoritrollen ligger hos Christinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen, der ligger nummer tre på verdensranglisten og har vundet Copenhagen Masters de seneste tre år.

Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding ligger aktuelt nummer 35 i verden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip