Christopher hygger med skægget dame

Skrevet af admin

17/12/2014
"Hey there sexy lady."Sådan indleder sangidolet Christopher sit seneste Instagram-foto, hvor han har fået selfie-selskab af ingen ringere end vinderen af årets Melodi Grand Prix, den østrigske draga-rtist Conchita Wurst - også kendt som 'Den Skæggede Dame.'- Mødte lige den her frække fyr, skriver den 22-årige hjerteknuser til sort/hvid-billedet af ham og Wurst.Begge sangere optræder ifølge Danmarks Radio ved stationens store årskavalkade "Året, der gik 2014," som bliver vist på DR1 den 26. december. Her sætter den 26-årige østriger igen stiletterne på dansk jord, efter at den karismatiske sanger i maj snuppede trofæet og blev vinder af sangkonkurrencen med det storladne nummer "Rise Like a Phoenix."Wurst vandt suverænt årets Melodi Grand Prix og fik ud over sin sang-ballade også opmærksomhed for sit udseende: En diva med skæg. Og det fik efterfølgende Wurst til at fastslå på et pressemøde:- Jeg er en doven dreng og en arbejdende dronning, og jeg kommer aldrig til at barbere mit skæg af.Se billedet af Conchita Wurst og Christopher her: http://instagram.com/p/wrMj8hjAYl/?modal=true3Newspaq

Mest læste i dag

"Hey there sexy lady."

Sådan indleder sangidolet Christopher sit seneste Instagram-foto, hvor han har fået selfie-selskab af ingen ringere end vinderen af årets melodi grand prix, den østrigske drag-artist Conchita Wurst - også kendt som 'Den Skæggede Dame.'

- Mødte lige den her frække fyr, skriver den 22-årige hjerteknuser til sort/hvid-billedet af ham og Wurst.

Begge sangere optræder ifølge Danmarks Radio ved stationens store årskavalkade "Året, der gik 2014," som bliver vist på DR1 den 26. december.

Her sætter den 26-årige østriger igen stiletterne på dansk jord, efter at den karismatiske sanger i maj snuppede trofæet og blev vinder af sangkonkurrencen med det storladne nummer "Rise Like a Phoenix."

Wurst vandt suverænt årets melodi grand prix og fik ud over sin sang-ballade også opmærksomhed for sit udseende: En diva med skæg. Og det fik efterfølgende Wurst til at fastslå på et pressemøde:

- Jeg er en doven dreng og en arbejdende dronning, og jeg kommer aldrig til at barbere mit skæg af.

Se billedet af Conchita Wurst og Christopher her: http://instagram.com/p/wrMj8hjAYl/?modal=true3

Newspaq