Christopher: Publikumsprisen er det største

Sangeren Christopher kan efterhånden ikke vise sig, uden der er skrigende piger efter ham.

Danish Music Award lørdag aften var bestemt ingen undtagelse.

For hver gang Christophers gyldne lokker blev vist på skærmen eller på scenen steg salens decibel markant. Og det skete tit.

Popsangeren hev nemlig hele to priser hjem ved prisuddeling i Forum lørdag aften i kategorierne "Årets popudgivelse" og "Publikumsprisen".

Og de mange fans' ekstraordinære respons er bestemt heller ikke gået det unge popikons næse forbi. "Publikumsprisen" er nemlig klart den, der kommer til at stå forrest hjemme på hylden i Christophers hjem.

- Publikumsprisen er helt speciel, for det er fansene, der har stemt. Det er det største. Jeg har Danmarks bedste fans uden tvivl, siger Christopher.

De mange fans har da også haft meget at juble over. 2014 har nemlig været et succesfuldt år for popsangeren.

- Jeg har haft et sindssygt godt år, der har været så mange opture, og det sætter denne her pris en kæmpe fed streg under, siger han.

De skrigende piger kan dog ifølge Christopher godt varme stemmen op til næste år. Her får de nemlig endnu mere at hvine over.

- Næste år tager jeg forhåbentlig et par stykker mere hjem. Der kommer også til at lande en plade nummer tre, og den tør jeg godt sige, bliver fantastisk, afslører Christopher.

Selvom det går strålende for det populære popikon, drømmer Christopher dog om at erobre større territorium.

- Danmark er en kæmpe mundfuld. Bare det at være på Danmarksturne og spille så mange koncerter, som jeg har gjort, er stort. Men jeg håber på, at min musik kan bevæge sig ud over landets grænser, siger han.

Newspaq

 

Dagens Gossip