Christopher viser kæresten frem

Det var en storsmilende Christopher, der lørdag aften troppede op på den røde løber til årets udgave af Danish Music Award. Ved sin side havde han nemlig sin nye kæreste, Cecilie Haugaard.

Og den lyshårede charmør er øjensynligt meget tilfreds med sin seneste scoring. På spørgsmålet, om hvorfor han faldt for Cecilie, svarede han grinende:

- Det, synes jeg, er rimelig åbenlyst.

Det er første gang, at Christopher har Cecilie med til et offentligt arrangement. Indtil videre har popstjernens mange fans måttet nøjes med at følge forholdet på Instagram, hvor parret har delt billeder af hinanden. 

Allerede inden showet havde Christopher dog teaset for, at Danish Music Award ville blive aftenen, hvor Cecilie skulle have sin debut på den røde løber med popstjernen.

Se billedet her: http://instagram.com/p/vJSr-eDAfM/?modal=true

Christopher er nomineret i kategorierne "Årets danske udgivelse", "Årets danske solist", "Årets danske sangskriver", "Årets danske popudgivelse" og "Årets publikumspris".

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip